PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=727968}

Nie oddychaj

Don't Breathe
2016
6,5 82 tys. ocen
6,5 10 1 81804
6,8 37 krytyków
Nie oddychaj
powrót do forum filmu Nie oddychaj

--- mozliwe spoilery ---
--- mozliwe spoilery ---
--- mozliwe spoilery ---
--- mozliwe spoilery ---
--- mozliwe spoilery ---
--- mozliwe spoilery ---
zapomnialem zaznacyc okienko ze spoilerami :P

niestety, blondi uciekla, czuje delikatny brak satysfakcji i brak sprawiedliwosci...
chociaz generalnie w tego typu filmach nie powinno byc szczesliwych czyt. pozytywnych zakonczen, zeby nie trywializowac tresci...

ten mientki dupek, ktory zginal jako pierwszy - zdecydowanie za szybko i zbyt latwo, niedosyt pozostaje...

pies uwieziony i pewnie zdechl, to dobrze, ale szkoda... to nie jego wina, ze tak zostal wychowany, zeby bronic swojego pana i dorobku...

ogolnie film niezly, na pewno pomysl byl fajny i nie wyeksploatowany jeszcze, natomiast najgorsza w calym filmie byla "muzyka" czy raczej te denerwujace dzwieki rodem z raison d'etre - zupelnie nie na miejscu, powinna byc cisza jak makiem zasial i tylko delikatny swist powietrza slyszalny przy oddychaniu bohaterow, moze bicie serca w tle, a nie jakies skrzypienia, dudnienia i szumy... zdecydowanie punkt mniej za same te dzwiekowe udogodnienia

malkontent

Ja przynajmniej bylam przekonana, ze ona opowie o swojej sytuacji w domu chociaz, o tym, ze stracila ojca. Wtedy to, ze on o niej nic nie wspomnial w koncowce, gdzie byly wiadomosci w telewizji, bylo by logiczne. A tak to tylko tego mi tam brakowalo.

malkontent

Sam tytuł twojego tematu to już spojler po co napisaleś ze bez happy endu

ocenił(a) film na 8
malkontent

Zgadzam się z gdaas88. Co z Wami ludzie?! Nie wiecie, że się nie spojleruje? Przegląda się stronę filmu schodzi się na komentarze, a tu takie "info". Ogarnijcie się trochę.

malkontent

jak piszesz spoilery, to zaznacz to w opcjach filmwebu, bo Twój post wyświetla się normalnie i bez kliknięcia przeczytałam "blondyna ucieka"...

ocenił(a) film na 8
malkontent

Dziękuję za zniszczenie mi przyjemności oczekiwania końcówki filmu.

ocenił(a) film na 10
malkontent

Wiesz że istnieje takie coś jak oznaczenie komentarza że zawiera on spoilery

malkontent

Jak stary się ocknął w szpitalu to zapewne powiedział policji o psie i uwolniono go. Kwestia tego, ile dni stary leżał nieprzytomny. Jeśli kilka dni, to pies pewnie przeżył. Jeśli dłużej to niestety zdechł.

slawmm

Jakie dni, jak policja trafiła do niego w chwilę po tej ostatniej ucieczce...